Då var det daxs för ytterligare ett försök att nå Angelica

Denna gång var det ytterst spännande att åka iväg till Höör och leta reda på Tre Änglar där vi skulle träffa Perh Trullsveden, ett medium som är känd från tv.
 
Då jag har sett honom i ett tvprogram som heter På andra sidan där människor tycks lita på hans förmåga så kände jag att jag bara var tvungen att testa när jag nu fick chansen.
Han visste absolut ingenting om mig eller om min vännina när vi kom dit.
Vi möter en person som ger intryck.
Det var min tur att gå in i det lilla rummet med de tända ljusen . Jag sa "hej" men inget mer när jag satte mig tillrätta framför honom på en stol.
Han började med att fråga varför jag var där, det kunde ju kännas lite udda men jag förstod snart vad han menade när han sa - du har förmågan att tala med de döda, du är motaglig för att vara ett medium.
-Jasså svarade jag utan större intresse, för jag ville inte röja för denna man att han hade väckt mitt intresse.
-Så vad vill du se in i framtiden hur det går för dig i livet etc?
- Nej svarade jag jag vill få kontakt med de döda.
- Någon speciell?
- Nej jag har många som är borta och jag vill träffa dom alla.
Jag ville inte heller nu röja min hemlighet om att Angelica var anledningen till att jag kom. Jag tänkte, att han får inte vara en bluff och lura mig, och säga att Angelica är där osv, det pallar inte mitt hjärta, så jag höll tyst om detta.
Då säger han: 
- Du är en skeptisk person på ett bra sätt, du vill veta sanningar och tror inte på saker direkt utan att du har fått klarhet eller fakta om saker.
Hur kunde han veta? Jag fick min första tankeställare och det skulle bli fler.
Han började med att beskriva min bror hur han såg ut och hur han dog och ca ålder och att han bodde på landet.
Roger' kom îgenom' och började att prata med mig om saker som mycket väl stämde och han tackade för sig, då kom min mormor som då mediumet beskrev väldigt väl både på sätt och utseende.
Mormor sa sådana saker som hon absolut skulle ha sagt om hon var i livet, så det var lite spöklikt. Hon sa bland annat att jag skulle fortsätta att rensa ut gamalt skräp och rensa gaderoberna . Precis det håller jag på med i detta nu, rensar , städar och slänger.
Hur kunde mediumet veta detta?
Sen var det mammas tur att prata med mig, hon har inte varit i kontakt med mig vad jag vet på 20 år som hon har varit död, så det var kul.
Hon berättade saker om mig när jag var liten som jag vet stämmer så det var lite kusligt.
Jag fick kontakt med 3 personer som sa saker som stämmer mycket väl och jag var glad över att dom tog kontakt om det nu är så.
Men jag ville ju ha kontakt med Angelica så jag sa  - Jag önskar att jag fick prata med en till.
Då tittade  Perh på mig och han får tårar i ögonen när han säger - det sitter en svart hund vid min sida och han är stor som en schäfer och han lägger sitt huvud i mitt knä och säger,
- jag dog för tidigt och jag ville inte dö i från er.
Han berättar för mig att ni gjorde en massa saker tillsammans och var runt på många ställen, och han gillade ängarna han sprang på. Han säger också att bättre familj kunde han inte ha haft. Han trivdes och han ville inte dö ifrån er, det bara blev så.
Men han kommer fortsätta bo hos er och vara där ni är.
När dessa ord blev sagda kunde inte heller jag hålla tårarna tillbaka, det blev väldigt starkt, vår fina lilla Cesar kom och hälsade på sin matte.
När min tid var slut och jag reste mig och gick omtumlad ut därifrån tänkte jag , ingen Angelica ville ha kontakt med mig, men 3 stycken andra plus att min fina 1 1/2 åriga svarta labrador som hade varit vår ögonsten och bästa vän. En mycket speciell hund som man aldrig glömmer  kom till mig. Jag kände mig som om en ångvält hade kört över mig, och min stora fråga är, VAD SKA MAN TRO? .............